We kijken naar de hele weg die iemand heeft afgelegd.

Groei en ontwikkeling staan voorop

Authentiek

"Een momentopname, zoals in een cv, vertelt nooit het hele verhaal. We kijken naar de hele weg die iemand heeft afgelegd. Groei en ontwikkeling staan voorop. Levenservaring, kennis, competenties, persoonlijkheid, kortom: zie de complete en onvervalste mens achter de cv."

Iedereen Authentiek

Authentiek vindt voor u de mensen die bij uw bedrijf passen. Of u nu tijdelijk versterking nodig heeft, of een vacature wilt vervullen. En als de juiste mensen eenmaal op de juiste plek zitten, zorgen wij ervoor dat ze kunnen blijven groeien.

We zijn gespecialiseerd in werving & selectie, loopbaanontwikkeling en outplacement van hoogopgeleide professionals in IT en finance. Wij kennen onze kandidaten, wij kennen uw bedrijf, we kennen uw branche. En we beschikken uiteraard over gedegen vakkennis en een stevig netwerk. Onze stijl is direct, ontspannen en duidelijk. Wij bemiddelen mensen en organisaties met eigenheid, die zich net als wij met hart en ziel inzetten voor hun werk.

Ervaringen

"Onder constructie"

Wie wij zijn

Bij Authentiek zijn doen en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Groeien, nieuwe initiatieven ontplooien, tijd en ruimte nemen om te leren is in ons bedrijf van groot belang. Nadenken over de dingen die je zegt en doet, reflecteren op situaties en jouw rol daarin is een vereiste. Medewerkers van Authentiek stellen hun klanten centraal, in alles wat ze doen en ondernemen.

Gianni en Lauren vormen het nieuwe elan. Enthousiast om alles aan te pakken, te leren en te ervaren. Lauren is als een dieselmotor, die als ze eenmaal op gang is gestaag blijft doorgaan. Gefocust op het eindresultaat. Gianni is gefocust op het optimaliseren van ons werkproces en ontdekt daardoor steeds efficiëntere werkwijzen. Hij richt zich steeds meer op het analyseren van marktgegevens.