Weten mijn mensen wat ze het beste kunnen?

Wie kan ze een stapje verder helpen?

Coaching

"Mensen die doen waar ze goed in zijn, gaan met meer plezier naar hun werk. Met dat plezier wil ik mijn medewerkers graag zien binnenkomen. Weten ze wat ze het beste kunnen? Wie kan ze een stapje verder helpen?"

Met coaching helpt Authentiek uw medewerkers hun talenten en vaardigheden (opnieuw) te ontdekken en te ontwikkelen. Een persoonlijke uitdaging, die leidt tot meer zelfinzicht en beter functioneren. We begeleiden uw medewerkers bij het bepalen van hun ambities, het vergroten van hun effectiviteit, het vinden van meer bezieling in het werk en het uitbreiden van competenties.

Samen met de coach stelt uw medewerker vast welke doelen hij of zij met de coaching wil bereiken. Daarna bepalen zij in een concreet plan de inhoud, de vorm en de tijdsduur van het coachingstraject. Een coachingstraject is maatwerk, maar gemiddeld bestaat zo'n traject uit 6 tot 8 sessies van ongeveer anderhalf uur. De coaching kan bestaan uit gesprekken met de coach, het doornemen van theorie, het doen van rollenspelen; dat is afhankelijk van het doel van het traject en de persoonlijkheid van de medewerker.