Ik heb hier iemand met een scherpe blik bij nodig

Energie

Werving en selectie

"Advertenties zetten, stapels brieven lezen, cv's doorspitten... Ze hebben allemaal heel veel in huis. Maar hoe weet ik of ik echt de juiste kandidaat uitnodig? Ik heb hier iemand met een scherpe blik bij nodig. Die mij en mijn bedrijf goed kent."

U zoekt de juiste man of vrouw. Die meedenkt, meewerkt en meegroeit. Die kennis van zaken heeft. Die past bij de persoonlijkheid van uw bedrijf.
Authentiek kent de mensen die u zoekt. We hebben ze in ons eigen bestand, of vinden ze binnen ons uitgebreide netwerk en via de juiste media. Of u nu een vacature te vervullen heeft, of tijdelijke versterking zoekt. Veel is mogelijk: van detachering en interimmanagement tot en met het inzetten van freelancers.

Recruitment

“Wij gaan hier heel direct met elkaar om. En schromen daarbij niet om met emotionele argumenten te komen. We dagen elkaar uit op het scherpst van de snede. Niet iedereen voelt zich daar prettig bij. Ik wil iemand met “ballen” die bij ons past en ons uitdaagt.”

Van vacature tot contract

Authentiek verenigt uw belang - een medewerker met meerwaarde - met dat van de kandidaat - een interessante en leuke baan. Wij bieden u complete begeleiding, van het uitzetten van de vacature tot en met het aanbieden van een contract.
Wij helpen u met:

  • Opstellen functieprofiel en profiel ideale kandidaat
  • Werven kandidaten, via ons eigen bestand, ons netwerk en relevante media
  • Voorselectie en presentatie van geschikte kandidaten in een rapportage
  • Begeleiding en advies bij sollicitatiegesprekken en keuzes maken
  • Een geheel recruitmenttraject duurt gemiddeld 8 tot 10 weken.

Meer dan een cv

Wij onderzoeken zorgvuldig welke opleiding, kennis, ervaring en competenties een kandidaat heeft. Maar mensen zijn meer dan een cv. Authentiek neemt daarom altijd de tijd om iemands verborgen of 'vergeten' vaardigheden en talenten bloot te leggen. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een assessment.

Onze kandidaten

De meeste van onze kandidaten hebben een hbo of academisch werk- en denkniveau. Ze hebben zeker vijf jaar werkervaring in hogere financiële en ICT-functies. Engels beheersen ze vanzelfsprekend, kennis van het Spaans, Duits of Frans is een pre. Wij kennen de competenties en ervaringen van onze kandidaten, maar ook hun persoonlijkheid, wensen en verwachtingen.

Interim Professionals

"We halen al een hele tijd meer dan het maximale uit onszelf. Is deze hoeveelheid werk nu structureel? Ik heb niet eens de tijd om dat te onderzoeken. Ik heb snel een specialist nodig, die me een poos uit de brand helpt."

Tijdelijk of op projectbasis

U heeft verschillende redenen om voor externe, tijdelijke krachten te kiezen. U heeft bijvoorbeeld een klus waar uw medewerkers de specialistische kennis niet voor hebben. Of u heeft voor een tijdelijk project meer mankracht nodig. Of u heeft professionals nodig die zonder eigen belangen een ingrijpende verandering binnen uw organisatie begeleiden. Authentiek helpt u aan precies die tijdelijke medewerker, manager of adviseur die u nodig heeft.

Financiële en ICT-professionals

Authentiek is gespecialiseerd in het bemiddelen van hoogopgeleide technische professionals voor financiële en ICT-functies. Wij hebben een eigen bestand van experts die weten waar ze het over hebben en die betrokken zijn bij hun werk en uw organisatie. Als wij niet in ons bestand hebben wie u zoekt, dan vinden wij diegene voor u.

Juiste match

Een tijdelijke kracht is geen eiland. Hij of zij legt samen met u een weg af naar een concreet doel. Daarom moeten uw organisatie en de kandidaat perfect bij elkaar passen. Soms heeft u iemand nodig die precies aansluit bij de andere medewerkers. Of u heeft juist behoefte aan iemand die heel anders en fris naar uw organisatie kijkt. Wij doorgronden de persoonlijkheid van uw organisatie en van de kandiaat. En zorgen voor de juiste match.